Vanaf nu verkrijgbaar via Het land van Ooit !
kom gerust bij ons op de koffie!
Contact
Kom gerust langs!
Ben je nog op zoek naar een geboortekaartje? Of geen inspiratie? Wij helpen je graag verder!
Kom gerust bij ons op de koffie, bekijk onze voorbeelden, papiersoorten en alle mogelijke opties.
#kapiteinkaart
Sint-Martinusplein 4
2550 Kontich
info@kapiteinkaart.be
0477/505 444
openingsuren: op afspraak
BEDANKT! We nemen heel snel contact op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FAQ:

1. Hoe gaan jullie precies te werk?

Wel heel eenvoudig:
Je hebt de keuze uit een van onze collectiekaartjes.  We zorgen dan voor een gepersonaliseerde achterzijde met daarop alle gegevens.  De prijs hiervoor is € 120 (incl. btw).Daar bovenop komt dan nog de kost voor het drukwerk, enveloppen, stickers, etc.
of
Je geeft ons carte blanche, en we werken iets volledig op maat uit. De prijs hiervoor is € 225 (incl. btw). Daar zitten 3 ontwerprondes inbegrepen. Nog niet helemaal jullie ding? Dan is een extra ontwerpronde zeker bespreekbaar.
Onze gedetailleerde werkwijze is terug te vinden op www.kapiteinkaart.be/werkwijze

2. Wanneer is ons geboortekaartje klaar?

We zijn graag tijdig rond met alles. Zowel voor onze gemoedsrust, maar vooral voor die van jullie. 2 maanden op voorhand zijn we graag klaar met het volledige ontwerp, proefdruk én puntjes op de i. Dat geeft een ruime marge mocht jullie baby toch beslissen vroeger ter wereld te willen komen.

3. Wat kost zo'n kaartje ongeveer ?

Wel, veel is afhankelijk van hoeveel toeters en bellen jullie willen. We maken heel eenvoudige geboortekaartjes op een mooi, maar vooral stevig papier (350gram om precies te zijn). Anderzijds kan je gaan voor een letterpress kaartje, met goudfolie, een kleurtje op de zijkanten, wat een ander prijskaartje heeft. Op basis van onze vragenlijst maken we alvast een vrijblijvende prijsindicatie
link: www.kapiteinkaart.be/vragenlijst

4. Maken jullie ook stickers, labels, etiketten, enz. ?

Ja! Ja! Ja! We zorgen voor het totale plaatje. Laat ons even weten waar jullie precies naar op zoek zijn en welke aantallen.

5. Hoe kunnen we betalen?

Van zodra jullie offerte goed bevonden is, vragen we een voorschot (€ 50) over te maken op ons rekening nummer.  Wij stropen nadien onze mouwen op om jullie te voorzien van een gepast ontwerp in digitale vorm.
Van zodra de échte proefdruk van onze pers rolt, en jullie deze goed nagekeken hebben op fouten, maken we de totale factuur op voor ontwerp en drukwerk.
Dat zorgt ervoor dat er geen betalingen moeten gebeuren de dag zelf, wat het eenvoudiger maakt voor ons allemaal. Win/win!

Afhaaladres: Sint-Martinusplein 4 - 2550 Kontich

6. Hoe zit het met de levering / afhaling van onze kaartjes?

Onze creatieve productieruimte is gelegen in hartje KontichIndien de rolluik (Knallfabrik) aan de straatkant gesloten is, hebben we ook een zij-ingang om de hoek. Daar kan je even aanbellen aan de witte poort.
Geen tijd om de kaartjes op te halen? Geen probleem, we kunnen ook een optioneel transport voorzien.
klik hier voor maps: Sint-Martinusplein 4 - 2550 Kontich
Kapitein kaart is onderdeel van