Gloednieuwe collectie online! bekijk ze hier

Over kapitein kaart

Op zoek naar een origineel kaartje met goudfolie? Een dik kaartje op multiloft? Een kleurtje op de randen? Papier met textuur? Kapitein kaart heeft een mooi assortiment uitgezocht van papier en opties, en dat voor elk budget.

Wie is Kapitein Kaart?

Ahoy! Kapitein Kaart bestaat uit 2 patrons, Ruben & Kristof die graag de mouwen van hun flannellen hemden opstropen, om zo ambachtelijk creatief werk te verzetten. Verstopt in hun nieuwe creatieve hub 'KNALLFABRIK', gelegen in het episch centrum van Kontich.
Of dat nu gaat over het vervaardigen van een geboortekaartje, of het in elkaar timmeren van een display om alles te etaleren, we’ll do it!

Wij houden van tastbare kwaliteit, authenticiteit en duurzaam materiaal dat een blijvende plek krijgt. Maar vooral van mooie kaartjes!
Daarom kiezen voor een meer dan stevig papier met keurmerk, én een tijdloos design.
Doopsuiker
Geen tijd om te knutselen? We helpen graag mee! We werken hiervoor samen met Studio Blanche, dé doopsuiker-store bij uitstek. Zowel volledige totaalconcepten als producten als voor de 'DIY'.
(Doe ze gerust de groeten van Kapitein Kaart :-)
Oh ja, en we leveren met alle plezier jullie bijhorende stickers, labels, kaartjes die nodig zijn om te personaliseren. We leveren deze op voorhand, zodat jullie tijdig aan de slag kunnen met jullie geschenkjes.