Vanaf nu verkrijgbaar via Het land van Ooit !

Vragenlijst

Deze vragen vuren we op je af - maar no worries, er zijn geen foute antwoorden. Bovendien hebben we dan grotendeels alle info om een eerste prijsindicatie te kunnen geven, én  omzeilen we overvloedige emails. Win/win!

Algemeen
Inhoud
Een collectiekaartje? Of liever een kaartje volledig op maat?
Nog enkele praktische vragen, en we kunnen starten!
Papiersoorten zijn er in duizend geuren en kleuren. Om de bomen door het bos (letterlijk en figuurlijk) nog te kunnen zien, hebben we al een mooie en beperkte selectie gemaakt van kwaliteitspapier, en dat voor elk budget. Gewoon om het voor jullie eenvoudiger te maken. Onze kaartjes zijn allemaal voldoende dik, maak je geen zorgen! Spring gerust binnen voor onze stalen te bekijken, én te voelen.

• MULTIDESIGN 350gr: een mooi, degelijk en zorgvuldig uitgekozen licht textuurpapier. Ongestreken, iets ruwer papier en voldoende dik. Onze standaard!
• RUW textuurpapier 350gr: "A smooth sea never made a skilled sailor". Voor wie op zoek is naar een mooi maar vooral ruwer papier. Een stuk meer gehamerd dan multidesign.
KRAFT 350gr : Beleef het echte outdoor gevoel met een kraft kaartje. Een mooie, warme maar vooral avontuurlijke papiersoort in een natuurlijke bruine kleur.
Het neusje van de zalm. Prachtige ingedrukte teksten, al dan niet voorzien van een laagje goud- of koperfolie. Ze worden nog ambachtelijk gedrukt op een pers teruggeflitst uit de jaren 50. Nét dat tikkeltje extra, en o zo mooi.

Let op
: Bij letterpress of foliedruk kunnen we enkel een digitale proefdruk voorstellen ipv een proefdruk op papier. Alsook de afwerking neemt ongeveer een 2 tal dagen in beslag.
Geen zin om zelf enveloppen te schrijven? Geen probleem! Op basis van een aangeleverd excel bestand, kunnen we jullie tijdig voorzien van netjes geprinte etiketten, verkrijgbaar in wit of transparant. Handig toch?
BEDANKT! We nemen heel snel contact op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.