Gloednieuwe collectie online! bekijk ze hier

Vragenlijst

Deze vragen vuren we op je af - maar no worries, er zijn geen foute antwoorden. Bovendien hebben we dan grotendeels alle info voor het kaartje waardoor we overvloedige emails kunnen omzeilen.
Win/win!

Algemeen
Inhoud
Een collectiekaartje? Of liever een kaartje volledig op maat?
Nog enkele praktische vragen, en we kunnen starten!
Papiersoorten zijn er in duizend geuren en kleuren. Om de bomen door het bos (letterlijk en figuurlijk) nog te kunnen zien, hebben we al een mooie en beperkte selectie gemaakt van kwaliteitspapier, en dat voor elk budget. Gewoon om het voor jullie eenvoudiger te maken. Onze kaartjes zijn allemaal voldoende dik, maak je geen zorgen!
Spring gerust binnen voor onze stalen te bekijken, én te voelen.

€ - MULTIDESIGN ROUGH / textuurpapier / 350gr: een mooi, degelijk en zorgvuldig uitgekozen textuurpapier. Ongestreken, iets ruwer papier en voldoende dik. Verkrijgbaar in wit of ivoor.
€€ - MULTILOFT / verlijmd textuurpapier / 2 x 350gr: een DIK kaartje! Niet plooibaar, te verfraaien met een gekleurde tussenlaag én 700gr puur papierplezier.
€€€ + € - LETTERPRESS / FOLIEDRUK: het neusje van de zalm. Prachtige ingedrukte teksten, al dan niet voorzien van een laagje goud- of koperfolie. Ze worden nog ambachtelijk gedrukt op een pers teruggeflitst uit de jaren 50. De opties zijn eindeloos: goud gekleurde randjes, blinddruk, enz. Nét dat tikkeltje extra, en o zo mooi.

Let op: Bij letterpress of foliedruk kunnen we enkel een digitale proefdruk voorstellen ipv een proefdruk op papier. Alsook de afwerking neemt ongeveer een 2 tal dagen in beslag.
Geen zin om zelf enveloppen te schrijven? Geen probleem! Op basis van een aangeleverd excel bestand, kunnen we jullie tijdig voorzien van netjes geprinte etiketten, verkrijgbaar in wit of transparant. Handig toch?
BEDANKT! We nemen heel snel contact op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.