Gloednieuwe collectie online! bekijk ze hier
En hoe werkt dat nu precies?
Wel, heel simpel !
Een kaartje gezien in onze collectie?
Heb je een kaartje zien staan op onze website dat jullie aanspreekt?
Op basis van de naam op het kaartje weten we precies
welk kaartje jullie mooi vinden.
Ander lettertype? Andere kleur? Zijn er nog extra aanpassingen nodig?
Laat het ons gerust weten!
Ontdek de collectie
Maatwerk, en helemaal naar jullie goesting?
Heb je het idee helemaal klaar in jullie hoofd? En moet het enkel nog vertaald worden op papier? Of heb je geen inspiratie en geef je ons carte blanche?
Dat kan perfect.
We steken graag de handen uit de mouwen om jullie te voorzien naar een kaartje volledig op maat en naar jullie goesting!
Op basis van een beperkte vragenlijst verzamelen we alle gegevens die we nodig hebben om van wal te steken.
Achteraf bezorgen we een (digitaal) voorstel op maat.
Maatwerk! Please!
In a nutshell:

1. It's a boy / it's a girl!

Eerst en vooral: PROFICIAT!
Een kaartje gezien in onze collectie? Weet je al perfect hoe het geboortekaartje er moet uitzien? Of geef je ons carte blanche’? Alles start met een goed gesprek, duidelijke briefing of creatieve brainstorm. Bel ons, schrijf ons óf laat ons afspreken. Dat kan bij ons ter plaatse in Kontich, veilig via videocall, mail of per telefoon.

2. Offerte op maat

Op basis van onze korte vragenlijst geven we je een eerste prijsindicatie.

3. Puffen, zweten en blijven ademhalen!

Na het ontvangen van een voorschot, steken we van wal met het maken enkele digitale (voor)ontwerpen op maat. Drie ontwerpen, om precies te zijn. Die worden in de volgende ronde(s) tot in detail uitgewerkt. Tot zowel jullie als wij tevreden zijn. Een extra ronde of ontwerp is zeker bespreekbaar.

4. Let's Pop!

Wanneer het ontwerp helemaal jouw/jullie ding is, krijg je een proefdruk, digitaal én op het definitief gekozen papier (met uitzondering van foliedruk en letterpress). Good to go? Dan ontvang je van ons de factuur met het totale bedrag. Stickers, labels of enveloppen voor de suikerbonen of geschenkjes, leveren we op tijd zodat je daarmee tijdig van start kan ruim voor je uitgerekende datum.

5. Big day!

Op de dag van de geboorte vragen we je om de NAAM + DATUM + GEWICHT + LENGTE door te sturen in een sms (geen iMessage) of What’s app naar 0477 50 54 44.
( bij geen 'snel' antwoord is het noodnummer 0476 38 01 05 )
Bestellingen voor 11 uur gaan diezelfde dag nog in productie (let op: letterpress en foliedruk nemen tot 2 werkdagen extra in beslag). Bestellingen nà 11 uur, zijn de volgende werkdag klaar voor afhaling.
Komt je baby tijdens een weekend ter wereld? Bestellingen doorgegeven op zaterdag voor 11 uur, zijn diezelfde dag nog klaar. Na 11 uur zijn je geboortekaartjes klaar voor afhaling vanaf maandagmiddag (na een seintje).

Afhaaladres drukkerij: Sint-Martinusplein 4 - 2550 Kontich